Personal trainer in Amsterdam Zuidoost

Herkenbaar?

In de huidige samenleving waar eten in overvloed aanwezig is en de tijd om te bewegen steeds schaarser is, is het lastig om goed voor jezelf te zorgen.

  • Je broek drukt steeds harder in je buik,
  • Je hartslag gaat omhoog tijdens het traplopen bovenaan moet je net niet hijgen,
  • Je hebt geen zin in een sponsoring aan de sportschool om zelfstandig weer je doel niet te bereiken, 
  • Door het internet zie jij door de bomen het bos niet meer, wat is nou gezond en wat niet,
  • Dit is jaar 3, 4, 5 of 6 met het goede voornemen ‘ik ga gezonder eten, meer sporten en afvallen’. 

Bewezen methodes

Kies voor een persoonlijke aanpak

En bereik gegarandeerd resultaat. 

Herkenbaar? De bovenstaande punten zijn onderwerpen waar veel mensen tegenaan lopen, jij bent dus niet de enige. Het is steeds lastiger om genoeg te bewegen. Nog belangrijker, met alle zeer makkelijk toegankelijke fastfood, is gezond eten steeds lastiger. 

Wil jij trainen met een Personal Trainer in Amsterdam Zuidoost? Wij zorgen ervoor dat jij gegarandeerd resultaat boekt. Met onze ervaren en gediplomeerde personal trainers, sta jij er niet meer alleen voor. Je bent verzekerd van een persoonlijke aanpak en een rustige en professionele sfeer in onze privégym. Bij ons trainen mensen alleen op afspraak, in een rustige omgeving, met de volledige aandacht voor jou. Onze personal trainers zorgen jij het maximale uit elke sessie haalt.

Gratis Try-out

Wij vinden dat ervaring jouw beste raadgevers is. Daarom geven we GRATIS 4 trainingen, een intake en een evaluatie weg t.w.v. €135,00. Zo kan jij kostenloos onze service ervaren. In de try-out krijg jij al veel inzichten training en voeding zo zet jij  de eerste stappen, voordat je begonnen bent.

30 minuten

Met onze 30 minuten sessie ben jij nooit veel tijd kwijt.

1-op-1 training

Bij ons train je met persoonlijke begeleiding, gegarandeerd resultaat.

Progressie

Wij houden jouw progressie bij en zorgen dat jij je doel behaald.

Onze Journeys

Shape programma vrouw

Speciaal voor vrouwen die naar hun schoonheidsideaal toe willen werken. In dit programma is in de trainingen extra accent op een strakke buik, billen en een strakker lijf. Een lichaamstransformatie voor vrouwen. 

Fit after 40

Ben jij ouder dan 40 jaar en voel je dat het lichaam een steuntje in de rug kan gebruiken? Dan is de fit after 40 journey voor jou. In de sessies ligt de focus op beter bewegen leren, pijnvrij worden en een gezonde leefstijl aanleren. Zo kan jij oud worden. 

Spier programma mannen

Voor mannen die een tandje bij willen op hun fysiek. Werk met persoonlijke begeleiding naar een sixpack, sterke schouders en benen. Kortom wij bouwen een sterk en gepierd lijf met jou. Een lichaamstransformatie voor mannen. 

Kort maar krachtig

Effectief in 30 minuten

Eindeloos trainen en zwoegen is niet meer nodig. Bij ons duren de meeste sessies 30 minuten en betaal je niet voor de warming-up. Jij komt 10 minuten eerder en doet zelfstandig je aangeleerde warming-up. Daarna train jij 30 minuten met persoonlijke begeleiding. Heb jij daarna nog energie over, dan is er een pittige afsluiter om alles uit je training te halen. Met 2 a 3x per week 30 minuten creëer jij al snel het gewenste resultaat. Ben jij zó fit dat je het 60 minuten kan volhouden, dan kan dat ook.

De transformaties

Gratis
intake & try-out

Laat je gegevens achter, dan nodig ik je uit voor een intake en 2 weken gratis try-out t.w.v. €135.

Performance without sacrifice

Personal training

Hogehilweg 20, Amsterdam