Trainen met de meest gepassioneerde trainers, die echt voor jouw resultaat gaan

Een personal trainer waarbij jij niet kapot hoeft te gaan

Personal Training

een waardevolle Investering in je lichaam

Trainen met een personal trainer is een waardevolle investering in jezelf. Jij staat centraal tijdens de trainingen en onder deskundige begeleiding bereik je jouw doel. Of dat nou gaat om 15 kilo afvallen, meer spieren opbouwen, of jezelf weer fit en vitaal voelen: wij zorgen dat jij jouw doel behaalt. Elk doel is persoonlijk en kent een eigen weg naar succes. In de trainingen leer jij hoe jij het beste uit jezelf haalt.

Onze privé studio die wij delen met ArenaFysio, is gelegen in het Amstel III businesspark in Amsterdam Zuidoost. Bij ons trainen mensen enkel op afspraak waardoor jij altijd alle aandacht krijgt tijdens de training. De trainers moedigen je aan om alles uit je sessie te halen, maar remmen je ook af daar waar nodig, wil jij kwaliteit en persoonlijke begeleiding ervaren? Kom dan eens langs voor een kop koffie en een try-out om kennis te maken.

Gratis Try-out

Ervaring is je beste raadgever. In de try-out krijg jij volledig gratis de kans om Personal Training uit te proberen. De gratis try-out: 1x intake + 4 keer personal training sessie + evaluatie met plan van aanpak.

Persoonlijke aandacht

jouw doelstelling

Wanneer jij binnenkomt voor je try-out, start je met een welkoms gesprek. Tijdens deze intake bespreken we jou motivatie en welke doelen jij wilt behalen. Aan de hand hiervan maken we een plan van aanpak voor jou. Wekelijks kijkt jouw Personal Trainer of jij nog op de juiste weg bent om je doelstelling te behalen.
Het is jouw resultaat dat telt.

Kort maar krachtig

Effectief in 30 minuten

Eindeloos trainen en zwoegen is niet meer nodig. Bij ons duren de meeste sessies 30 minuten en betaal je niet voor de warming-up. Jij komt 10 minuten eerder en doet zelfstandig je aangeleerde warming-up. Daarna train jij 30 minuten met persoonlijke begeleiding. Heb jij daarna nog energie over, dan is er een pittige afsluiter om alles uit je training te halen. Met 2 a 3x per week 30 minuten creëer jij al snel het gewenste resultaat. Ben jij zó fit dat je het 60 minuten kan volhouden, dan kan dat ook.

Onze Journeys

Shape programma vrouw

Speciaal voor vrouwen die naar hun schoonheidsideaal toe willen werken. In dit programma is in de trainingen extra accent op een strakke buik, billen en een strakker lijf. Een lichaamstransformatie voor vrouwen. 

Fit after 40

Ben jij ouder dan 40 jaar en voel je dat het lichaam een steuntje in de rug kan gebruiken? Dan is de fit after 40 journey voor jou. In de sessies ligt de focus op beter bewegen leren, pijnvrij worden en een gezonde leefstijl aanleren. Zo kan jij oud worden. 

Spier programma mannen

Voor mannen die een tandje bij willen op hun fysiek. Werk met persoonlijke begeleiding naar een sixpack, sterke schouders en benen. Kortom wij bouwen een sterk en gepierd lijf met jou. Een lichaamstransformatie voor mannen. 

De voordelen

30 minuten

Met onze 30 minuten sessie ben jij nooit veel tijd kwijt.

1-op-1 training

Bij ons train je met persoonlijke begeleiding, gegarandeerd resultaat.

Progressie

Wij houden jouw progressie bij en zorgen dat jij je doel behaald.

Wat zeggen onze klanten

Klant Testimonials

“Ik ben 59 jaar en heb af en toe last van tijdelijke pijntjes hier en daar en het sterke van mijn training bij Pieter is, dat hij per keer goed luistert naar wat ik aangeef te kunnen en hij past daarop de trainingen aan. Hij is altijd positief en stimulerend om toch het beste er uit te halen. Wanneer iets niet echt wil lukken, dan doet hij een stapje terug om via een omweg toch het doel te behalen. Super vind ik dat! De trainingen zijn zeer gevarieerd, waardoor het heel leuk blijft. Ik kan mij geen betere trainer wensen.
Trudy, leeftijd 59jaar, doel: wil fitter worden.”

Trudy

“I came to Pieter for a consultation back in December 2017. I came to him with a good understanding of weight lifting and dieting, however I simply did not have the motivation to apply those principles. Pieter was able to motivate me with each and every lift whilst ensuring that I further improve my knowledge base. With each session I have learned a little more about myself. Goals have changed, PB’s achieved and surpassed and there has been a lot of sweat but to be honest it has always felt like being at the gym with a friend. Strength goals and body fat have been my focus and the results are coming along very nicely.”

Wade

Zo moeilijk is het niet

Ben jij nog niet overtuigd?

Dit is wat anderen over ons zeiden:

  • Onder begeleiding van een personal trainer train ik altijd veilig en verantwoord
  • Een personal trainer werkte als een stok achter de deur om mijn doel te behalen
  • Als het zwaar is tijdens trainingen dan zorgt de Pieter voor de juiste motivatie
  • De personal trainingen zijn gevarieerd, veelzijdig en uitdagend
  • Met behulp van Pieter heb ik nu een strakkere techniek tijdens het trainen
  • Tijdens mijn lichaam transformatie ben ik 15kg afgevallen op een prettige manier

Klaar voor de volgende stap? 

Meer informatie nodig of interesse in een try-out?
Laat je gegevens achter en ik neem binnen een dag contact met je op.