Tijd voor resultaat?
Tijd voor een personal trainer!

Jij kan rekenen op realistische doelen en eerlijk advies.

Een personal trainer voor jou?

Trainen met een personal trainer is de laatste jaren snel gegroeid in populariteit. De huidige samenleving is steeds meer gericht op het zo efficiënt mogelijk omgaan met tijd en energie. De rol van de personal trainer hierin is het optimaliseren van jouw tijd en energie. Die jij in jouw lichaam en gezondheid investeert.

Trainen met een personal trainer maakt veel verschil. In drie maanden behaal jij meer resultaat. En leer jij meer over het lichaam en training dan in de afgelopen jaren. Als personal trainer ben ik een expert op het creëren van een fitter, sterker, gezonder lichaam. Als jij je wilt herkennen in ‘fitter, sterker, gezonder, slanker.’ Kom dan eens kennismaken onder het genot van een kopje koffie of thee.

Stel je zelf eens één vraag: Als jij nu in de spiegel kijkt, ben jij blij met wat je ziet? Als jij je niet tevreden bent met hoe fit jouw lichaam is. Dan kan hieraan gewerkt worden. De kans is groot dat jij dit al vaker zelfstandig gedaan hebt. Maar tot nu toe nog zonder het gewenste resultaat.

Zit jouw doel hier tussen?

Afvallen

Wil jij graag afvallen en ben jij die overtollige kilo’s zat? Je hebt alles al geprobeerd. Van dieet naar dieet gaan werkt niet voor jou. Laat mij je helpen met afvallen. Ik geef je eerlijk en onderbouwd advies. Geen dieet, maar ik leer je een nieuw voedingspatroon en geef je veel nieuwe kennis.

Spieropbouw

Heb jij de wens om een strak, gespierd en ‘getoned’ lichaam te creëren? Dan ben je aan het juiste adres. Het gaat niet vanzelf. Je moet er hard voor werken. Krijg wat je erin stopt en beloon jezelf met een mooi resultaat. Ik train zowel mannen als vrouwen naar hun gewenste resultaat.

Leefstijl

Is die drukke baan en je altijd bezige leven van invloed geweest op jouw leefstijl? Door met mij te trainen leer je meer uit het leven te halen en voel je jezelf fitter en energiek. Ik zorg in de trainingen dat je stress verminderd en tegelijkertijd meer balans en ritme creëert in je leven.

Dit kan jij van mij verwachten

Persoonlijk plan

Tijdens de intake gaan we opzoek naar jouw hulpvraag en doelen. Dit is de reden dat jij mijn hulp zoekt. Als alles duidelijk is en goed voelt gaan wij samen aan de slag met een plan op maat. Personal is dus bij mij ook écht persoonlijk. Het maakt bij mij niet uit op welk niveau je start. Ik maak altijd passende trainingen en schema’s. Ik zorg dat jij elke training met plezier doorloopt, uitgedaagd wordt en dat je continu progressie voelt. Samen werken wij aan je doel. We stoppen niet tot het gewenste resultaat bereikt is.

Bereikbaar; meer dan dat uurtje

In een week zitten 168 uur. Wij zien elkaar hiervan wekelijks 1, 2 of 3 uur. Wees gerust, als jij vragen hebt buiten deze tijden om. Bijvoorbeeld op vakantie, in het weekend of in de avond dan ben ik over de app of mail altijd beschikbaar. Je staat er bij mij nooit alleen voor.

Locatie

De personal trainingen worden gegeven in de trainingsruimte van ArenaGym. Dit is een ruime multifunctionele gym. De personal trainingen worden gegeven in een rustige omgeving die de vrijheid geeft om voor iedereen op maat te trainen.

“Ik ben 59 jaar en heb af en toe last van tijdelijke pijntjes hier en daar en het sterke van mijn training bij Pieter is, dat hij per keer goed luistert naar wat ik aangeef te kunnen en hij past daarop de trainingen aan. Hij is altijd positief en stimulerend om toch het beste er uit te halen. Wanneer iets niet echt wil lukken, dan doet hij een stapje terug om via een omweg toch het doel te behalen. Super vind ik dat! De trainingen zijn zeer gevarieerd, waardoor het heel leuk blijft. Ik kan mij geen betere trainer wensen.
Trudy, leeftijd 59jaar, doel: wil fitter worden.”

“I came to Pieter for a consultation back in December 2017. I came to him with a good understanding of weight lifting and dieting, however I simply did not have the motivation to apply those principles. Pieter was able to motivate me with each and every lift whilst ensuring that I further improve my knowledge base. With each session I have learned a little more about myself. Goals have changed, PB’s achieved and surpassed and there has been a lot of sweat but to be honest it has always felt like being at the gym with a friend. Strength goals and body fat have been my focus and the results are coming along very nicely.”

Welk resultaat wil jij behalen?

Laat mij in een berichtje weten welk resultaat jij graag wil behalen. Dan nodig ik je snel uit voor een kopje thee of koffie tijdens de kennismaking om een proeftraining te plannen.

bezoek mij

Karspeldreef 500, Amsterdam

001 - logo

De plek waar jij je ware potentie leert ontdekken door uitdaging op fysiek, sportief en mentaal gebied.

Volgen