Een gouden combinatie van training en fysio begeleiding

Bewezen fit journey

Fit after 40

met personal trainer Pieter

 De meeste mannen en vrouwen van bijna 40 herkennen het: vanwege een gebrek aan tijd sport je niet of amper. Of je wilt wel sporten, maar het lichaam werkt tegen. Dan is Fit after 40 jouw oplossing. Fit after 40 combineert het trainen onder begeleiding van een personal trainer in Amsterdam met intensieve fysiotherapie. Zo behaal jij je doelen.

Voorkomt problemen

Fysio

Lennard van ArenaFysio heeft meer dan 20 jaar ervaring als fysiotherapeut. Hij gaat op zoek naar de oorzaak achter het probleem. Tijdens de intake maakt hij een beweegscan en hij stelt een risicoanalyse op. Hiermee gaan wij aan de slag: de fysiotherapeut verhelpt het probleem en de personal trainer houdt rekening met wat er wel en niet kan.

1 of 2 keer per week 30 minuten

Training

We trainen 1 of 2 keer per week 30 minuten. Een training bestaat uit een korte warming-up, als het nodig is verwerken we hier fysio oefeningen in. Daarna volgt een blok krachttraining. We eindigen de training worden met een HIIT blok, zodat de hartslag flink omhoog gaat. In 30 minuten heb jij een volledige training gedaan waarbij gewerkt is aan bewegelijkheid, aansturing, kracht en conditie.

We vieren de successen

Coaching

Rondom de trainingen heb jij coaching sessies met de trainer over de weg naar jouw doel. We bespreken factoren als stress, voeding, beweging en ontspanning. Zo vinden we een balans die in jouw leven past.

Sexy bikini-shape

Lichaam transformatie man

Wil je afvallen of gespierder worden? Tijdens de Transformatie journey krijg jij intensieve begeleiding op het gebied van training, voeding en je leefstijl. De begeleiding van een personal trainer werkt als een katalysator voor jouw lichaam. Al vanaf 8 weken zie je resultaat.

Je twijfelt allang niet meer!

Sexy bikini-shape

Lichaam transformatie vrouw

Is afvallen of een strakke bikini-shape jouw doel? Misschien wil jij rondere billen en een wat smallere taille. Dat kan jij bereiken met de Transformatie journey. Jij krijgt intensieve begeleiding bij training, voeding en je leefstijl. Alles specifiek afgestemd op jouw doelen.

Zo moeilijk is het niet

Ben jij nog niet overtuigd?

Dit is wat anderen over ons zeiden:

  • Onder begeleiding van een personal trainer train ik altijd veilig en verantwoord
  • Een personal trainer werkte als een stok achter de deur om mijn doel te behalen
  • Als het zwaar is tijdens trainingen dan zorgt de Pieter voor de juiste motivatie
  • De personal trainingen zijn gevarieerd, veelzijdig en uitdagend
  • Met behulp van Pieter heb ik nu een strakkere techniek tijdens het trainen
  • Tijdens mijn lichaam transformatie ben ik 15kg afgevallen op een prettige manier

Welk resultaat wil jij behalen?

Neem contact op en zet je eerste stap naar dat sterke lichaam.