Is afvallen of gespierder worden jouw doel?

Bewezen fit journey

Lichaam transformatie man

met personal trainer Pieter

Veel mannelijke deelnemers stellen als doel om een strak en afgetraind lichaam te krijgen. Met de begeleiding van onze personal trainers lukt dat ze! En jou lukt het ook: door de trainingen onder begeleiding van een personal trainer is er gegarandeerd resultaat. Dit is de snelste weg naar een fit en gespierd lichaam.

Hard werken

Training

Tijdens deze journey train jij 2 tot 3 keer per week met een personal trainer. De trainers zorgen ervoor dat jij elke training het maximale eruit haalt. Dat is niet hetzelfde als altijd tot het gaatje gaan. We stemmen de training af op jouw fitheid. De trainingen bestaan uit een warming-up, daarna concentreren we ons op krachttraining en we eindigen de sessie met een intensieve afsluiter. Tijdens de trainingen zorgt de personal trainer ervoor dat jij met een perfecte techniek traint. Elke training is iets zwaarder dan de vorige. Wij gebruiken door de wetenschap bewezen methodes, hierdoor behaal jij in no-time meer resultaat dan ooit.

Voeding voor jouw levensstijl

Voeding

Om het lichaam in de gewenste shape te brengen is er meer nodig dan trainen. Samen met de personal trainer werk jij aan een optimaal voedingspatroon gericht op vetverlies en spieropbouw. We stellen een gezond en optimaal voedingspatroon op dat perfect past in jouw leven.

We vieren de successen

Leefstijl

Binnen jouw mogelijkheden leer jij een fitte leefstijl aan. Een leefstijl waarmee je de hele dag bruist van de energie. Jouw lichaam blijft in shape en jij ervaart elk sportmoment als plezierig. Dat is de positieve leefstijl van Athletic Fitness waarmee jij je droomlichaam ontwikkelt.

Sexy bikini-shape 

Lichaams transformatie vrouw

Is afvallen of een strakke bikini-shape jouw doel? Misschien wil jij rondere billen en een wat smallere taille. Dat kan jij bereiken met de Transformatie journey. Jij krijgt intensieve begeleiding bij training, voeding en je leefstijl. Alles specifiek afgestemd op jouw doelen.

Performance without sacrifice

Train als een fitte 40 plusser

Trainen met een personal trainer is een waardevolle investering in jezelf. Jij staat centraal tijdens de trainingen en onder deskundige begeleiding bereik je jouw doel. Of dat nou gaat om 15 kilo afvallen, meer spieren opbouwen, of jezelf weer fit en vitaal voelen: wij zorgen dat jij jouw doel behaalt. Elk doel is persoonlijk en kent een eigen weg naar succes. In de trainingen leer jij hoe jij het beste uit jezelf haalt.

Athletic Fitness heeft drie fit journey’s ontwikkeld, gericht op het halen van jouw specifieke doel.

Zo moeilijk is het niet

Ben jij nog niet overtuigd?

Dit is wat anderen over ons zeiden:

  • Onder begeleiding van een personal trainer train ik altijd veilig en verantwoord
  • Een personal trainer werkte als een stok achter de deur om mijn doel te behalen
  • Als het zwaar is tijdens trainingen dan zorgt de Pieter voor de juiste motivatie
  • De personal trainingen zijn gevarieerd, veelzijdig en uitdagend
  • Met behulp van Pieter heb ik nu een strakkere techniek tijdens het trainen
  • Tijdens mijn lichaam transformatie ben ik 15kg afgevallen op een prettige manier

Welk resultaat wil jij behalen?

Neem contact op en zet je eerste stap naar dat sterke lichaam.