Is afvallen of een strakke bikini-shape jouw doel?

Bewezen fit journey

Lichaam transformatie vrouw

met personal trainer Pieter

Droom jij van een strak en sterk lichaam waardoor je vol zelfvertrouwen in je bikini rondloopt? In deze journey werk je samen met een personal trainer in Amsterdam aan een resultaat waar je trots op bent. Of het nu gaat om afvallen, shapen of spieropbouw, wij begeleiden jou naar jouw doel. Het trainingsprogramma is volledig op het vrouwenlichaam afgestemd.

Hard werken

Training

Tijdens deze journey train jij 2 of 3 keer per week met een personal trainer. De trainers zorgen ervoor dat jij elke training het maximale eruit haalt. Dat is niet hetzelfde als altijd tot het gaatje gaan. De training is aangepast aan jouw sportniveau, we richten ons specifiek op jouw doelen. Om het gewenste resultaat te behalen combineren we High Intensity-, kracht- en conditietraining.

Voeding voor jouw levensstijl

Voeding

Om je droomlichaam te ontwikkelen is er meer nodig dan trainen. Samen met een personal trainer werk jij aan een optimaal voedingspatroon gericht op afvallen en shapen. We passen het voedingspatroon aan jouw levensstijl aan. Hierbij richten we ons op het lange termijn resultaat door middel van een gezond en optimaal voedingspatroon.

We vieren de successen

Leefstijl

Fit zijn en blijven is niet per se een opgave. In dit traject krijg jij een leefstijl waarbij jij geniet van elk sportmoment. We vieren de successen! Het voedingspatroon zorgt ervoor dat jij de hele dag door bruist van de energie en dat je zin hebt om de dag te knallen. Het maakt niet uit hoeveel er op jouw pad komt, jij kan straks alle drukte aan. Je bent sterk, gezond, energiek en sexy tegelijkertijd.

Rock hard body

Lichaams transformatie maN

Wil je afvallen of gespierder worden? Tijdens de Transformatie journey krijg jij intensieve begeleiding op het gebied van training, voeding en je leefstijl. De begeleiding van een personal trainer werkt als een katalysator voor jouw lichaam. Al vanaf 8 weken zie je resultaat.

Performance without sacrifice

Train als een fitte 40 plusser

Trainen met een personal trainer is een waardevolle investering in jezelf. Jij staat centraal tijdens de trainingen en onder deskundige begeleiding bereik je jouw doel. Of dat nou gaat om 15 kilo afvallen, meer spieren opbouwen, of jezelf weer fit en vitaal voelen: wij zorgen dat jij jouw doel behaalt. Elk doel is persoonlijk en kent een eigen weg naar succes. In de trainingen leer jij hoe jij het beste uit jezelf haalt.

Athletic Fitness heeft drie fit journey’s ontwikkeld, gericht op het halen van jouw specifieke doel.

Zo moeilijk is het niet

Ben jij nog niet overtuigd?

Dit is wat anderen over ons zeiden:

  • Onder begeleiding van een personal trainer train ik altijd veilig en verantwoord
  • Een personal trainer werkte als een stok achter de deur om mijn doel te behalen
  • Als het zwaar is tijdens trainingen dan zorgt de Pieter voor de juiste motivatie
  • De personal trainingen zijn gevarieerd, veelzijdig en uitdagend
  • Met behulp van Pieter heb ik nu een strakkere techniek tijdens het trainen
  • Tijdens mijn lichaam transformatie ben ik 15kg afgevallen op een prettige manier

Welk resultaat wil jij behalen?

Neem contact op en zet je eerste stap naar dat strakke lichaam.