Sports-performance voor jouw beste prestaties

Performance without sacrifice

Verbeter je sportprestaties 

Train met meetbaar resultaat

 

Zet prestatieverbetering op de eerste plaats en start met Sport Performance training in Amsterdam.

Sport Performance training is bedoeld voor sporters vanaf 7 jaar, die willen excelleren in hun sport. De trainingen zijn gericht op prestatieverbeteringen die passen bij jouw sport en doelen. Bij ons kun je terecht voor sportsperformance trainingen met sporten als: voetbal, hockey, honkbal, atletiek. In de sport performance trainingen werk jij aan kracht, stabiliteit, conditie, snelheid en explosiviteit. 

Prestatie verbetering

Sport Performance Academy

 De sport Performance Academy is dé plek voor jeugdige spelers die hun prestaties willen verbeteren. Voor sporters die voetballen, hockeyen, tennissen, honkballen of basketballen. De trainingen zijn afgestemd op leeftijd en sport. De sporters werken aan kracht, conditie, snelheid, looptechniek en algemeen beter bewegen. Deze combinatie zorgt voor de best mogelijke sportprestaties.

Totaaloplossing voor sporters

Personal Performance Plan

Het Personal Performance Plan is een totaaloplossing voor sporters vanaf 16 jaar die op topniveau presteren. Het is aanvullende één-op-één ondersteuning die we inplannen binnen het trainingsrooster. Wil je een topprestatie leveren dan moeten de componenten kracht, snelheid, conditie, bewegelijkheid, mindset, voeding en rust in balans zijn. In het Personal Performance Plan nemen we elke component serieus.

Bekijk ook de personal training journey!

Haal het beste uit jezelf

Trainen met een personal trainer is een waardevolle investering in jezelf. Jij staat centraal tijdens de trainingen en onder deskundige begeleiding bereik je jouw doel. Of dat nou gaat om 15 kilo afvallen, meer spieren opbouwen, of jezelf weer fit en vitaal voelen: wij zorgen dat jij jouw doel behaalt. Elk doel is persoonlijk en kent een eigen weg naar succes. In de trainingen leer jij hoe jij het beste uit jezelf haalt.

Zo moeilijk is het niet

Ben jij nog niet overtuigd?

Sport Performance training is de oplossing voor jou als je op één of meerdere vragen Ja antwoordt.

  • Jij sport al op een hoog niveau sport maar je wilt nog beter wilt presteren
  • Je ben geblesseerd geweest en wilt graag weer op het oude niveau terug komen (return to sport)
  • Je hebt behoefte aan extra begeleiding op het gebied van looptechniek, krachttraining of behendigheidstraining
  • Je mist snelheid en je zoekt een specialist die jou sneller maakt

Welk resultaat wil jij behalen?

 

Zet je eerste stap naar nog betere prestaties en neem contact met mij op.