Meld je nu aan voor een gratis try-out!

 Trainen met een personal trainer is een waardevolle investering in jezelf. Jij staat centraal tijdens de trainingen en onder deskundige begeleiding bereik je jouw doel. Of dat nou gaat om 15 kilo afvallen, meer spieren opbouwen, of jezelf weer fit en vitaal voelen: wij zorgen dat jij jouw doel behaalt. Elk doel is persoonlijk en kent een eigen weg naar succes. In de trainingen leer jij hoe jij het beste uit jezelf haalt.

Athletic Fitness heeft drie fit journey’s ontwikkeld, gericht op het halen van jouw specifieke doel.

Stap 1

Kennismakingsgesprek + Beweegscan

Tijdens een kop koffie leren we elkaar kennen en we bespreken jouw doelen. Wat wil jij bereiken, waarom wil je dit bereiken en hoe kunnen wij jou daarbij helpen? Als je enthousiast bent dan plannen we de volgende contactmomenten.

Stap 2

Fysio check van ArenaFysio

Heb je last van oude blessures of bestaande pijntjes, dan krijg jij een mini-consult van onze fysiopartner. De fysiotherapeut bepaalt jouw belastbaarheid en geeft advies als je last hebt van een blessure. Indien gewenst start er direct een fysiotraject.

Stap 3

Proeftraining 1

In deze training ervaar jij hoe het is om te trainen onder begeleiding van een personal trainer. Het is een intensieve training van 30 minuten zodat jij ervaart hoe het is om te trainen bij Athletic Fitness.

Stap 4

Proef training 2 + evaluatie

Tijdens de tweede training ga je verder dan de eerste keer. Je merkt dat je meer kan dan je denkt. De training sluit je af met een evaluatie over de trainingen. We bespreken een vervolgplan.

Welk resultaat wil jij behalen?

Als jij je gegevens achter laat dan neem ik binnen 24 uur contact met je op.